Programma Schoen zetten

Vrijdag 27 november in De Steeg

Vrijdag tussen 18.30 uur en 20.00 uur mogen alle steegse kinderen  hun schoen komen zetten in de Boecop (Steegse kerk).

Kom je ook gezellig sinterklaasliedjes zingen, met zwarte pieten spelen, en een drankje drinken. Neem als je wilt  opa's, oma's, pappa's, mamma's, broertjes en zusjes mee om gezellig mee te zingen, te spelen, te drinken.

Zaterdag tussen 9.30 uur en 12.00 uur kan de schoen weer worden opgehaald.

Graag even vooraf via email aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam kind en leeftijd.

Sinterklaas 2015

Programma Sinterklaasfeest

zaterdag 21 november in De Steeg

13.30 – 15.00 uur: intocht Sinterklaas

Aankomst Sinterklaas met zijn Pieten per boot in het haventje aan de Oversteeg. Daarna gaan we in optocht door De Steeg naar het Parkhuis. Muziekvereniging Excelsior loopt voorop en verzorgt de muzikale nootjes. Sinterklaas wordt per koets door De Steeg gereden en door zijn Pieten en u allen begeleid in de optocht. Namens de gemeente zal wordt Sinterklaas welkom geheten worden. Kinderen van obs De Lappendeken zullen een door hen gemaakt welkomstgedicht voorlezen en een Sinterklaaslied zingen.

Route optocht: Haventje Oversteeg, van Aldenburglaan, Ursula van Raesfeltlaan, Smidsallee, Hoofdstraat, Diepesteeg, Hullekesbergseweg, Parkweg, het Parkhuis.

Klik op het plaatje voor de pdf met alle informatie.

Algemene info Sinterklaas

Jaarlijks is er een intocht van de Sinterklaas, deze is altijd een week na de landelijk intocht. De sint komt aan in onze eigen haven. Maakt een tocht door het dorp en eindigt in het parkhuis. 

Contact persoon:
Jos Buis 026 3893006
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinterklaasfeest 2014

Programma Sinterklaasfeest

zaterdag 22 november in De Steeg

10.30 – 11.30 uur: voorstelling

In het parkhuis is een optreden van Het Theater Kwadraat:
De voorstelling die gespeeld wordt is nog een beetje een verrassing. Niemand weet precies wat er dit jaar gaat gebeuren maar een leuk spektakel wordt het zeker!

Lees meer: Sinterklaasfeest 2014