Contact / Bestuur

Bestuur Belangengemeenschap De Steeg en Havikerwaard Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter: Edwin Teunissen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Marja Schuchard – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Jaap Wieringa – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contributie
De contributie voor de belangengemeenschap De Steeg en Havikerwaard bedraagt € 7,50 voor éénpersoonshuishoudens en € 10,00 euro voor meerpersoonshuishoudens. Wij verzoeken u vriendelijk om een machtiging te verlenen voor het afschrijven van de contributie, u kunt dat hier downloaden. Indien u dit liever niet doet verzoeken wij u het bedrag in het eerste kwartaal over te maken op rekeningnummer NL87 INGB 0003 4423 42 ten name van Belangengemeenschap De Steeg en Havikerwaard.

Advertenties
Indien u wilt adverteren in ons goed gelezen blad Boom
en Stroom dan stellen wij dat zeer op prijs. Wij streven er naar het blad 3
keer per jaar bij alle inwoners op de mat te laten vallen. Hieronder treft u de
tarieven aan. Indien u wilt adverteren of vragen daarover heeft kunt u contact
opnemen met Edwin Teunissen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .