Jaarvergadering & BG Café: van, voor en door bewoners

IEDEREEN WELKOM!

Op donderdag 5 april is de algemene ledenvergadering van de BG, met aansluitend het BG Café. Het wordt weer een avond van, voor en door mensen uit De Steeg. We hopen dat u allemaal komt! De avond begint om 20.00 uur, in het Parkhuis.

Centraal staat het verbinden
Na de gebruikelijke onderdelen van de jaarvergadering – notulen, financieel jaarverslag – gaan we verder met het ‘verbinden’ van de inwoners van de Steeg. Hiervoor hebben we weer verschillende clubjes in de Steeg uitgenodigd om met u in gesprek te gaan over de activiteiten van het afgelopen jaar en over de komende activiteiten. Hoe kijkt u daar tegenaan? Vertel het ons op deze avond.
Verder wordt de Steegse Kei uitgereikt, de (aanmoediging ’s) Prijs voor de Steegse Kei die zich bovengemiddeld en belangeloos in zet voor de Steegse bewoners… Na een aantal voordrachten is er weer 1 persoon gekozen, die nog van niets weet, en die op deze avond deze prachtige wisseltrofee in ontvangst mag nemen!

Kortom, een goede manier om in één avond weer op de hoogte te zijn van de belangrijke ontwikkelingen in De Steeg en de onderwerpen in te brengen die voor u belangrijk zijn. Heeft u aanvullende onderwerpen voor de jaarvergadering, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen u te zien op Donderdag 5 april, en komt u alleen voor het BG Café, dan bent u (na 21.00) ook van harte welkom!
Agenda:
1. Opening
2. Notulen ALV BG 2017
3. Jaarverslag BG 2017
4. Financieel jaarverslag BG 2017
a. Verslag kascontrolecommissie KCC
b. Benoeming nieuw lid KCC
Pauze
5. Inspiratie van en voor het dorp
( Hoe kunnen wij elkaar versterken..)
6. Uitreiking De Steegse Kei..
7. Rondvraag en sluiting
Aansluitend: BG Café